Πως λειτουργεί

Το σύστημα Engine Carbon Clean λειτουργεί με τη χρήση νερού βρύσης για τη παραγωγή αέριου υδρογόνου και οξυγόνου που περνούν από την εισαγωγή αέρα του κινητήρα και εξέρχονται από το σύστημα εξάτμισης, βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα που προκαλεί προβλήματα κακής λειτουργίας.

Είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία η οποία δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση εξαρτημάτων του κινητήρα ή χρήση επιβλαβών χημικών προϊόντων.
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Engine Carbon Clean ως μέρος του τακτικού προγράμματος συντήρησης του οχήματός σας.

Διάβασε τις Συχνές ΕρωτήσειςΚλείσε ραντεβού

Η τεχνολογία μας

Η τεχνολογία μας έχει βασιστεί στην πρωτοποριακή μας τεχνογνωσία στον τομέα της χρήσης του υδρογόνου ως ανανεώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον λύσης, για τη μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα και μηχανήματα.

Η χρήση υδρογόνου σε κινητήρες εσωτερικής καύσης έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων. Η υπηρεσία μας έχει διακριβωθεί για την παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων.

Η υπηρεσία Engine Carbon Clean είναι κατάλληλη για κάθε κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή υγραερίου και χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα σε μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, 50 μέχρι και 100.000 κυβικά εκατοστά.

Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους κινητήρων από μοτοσυκλέτες, επιβατηγά, φορτηγά και λεωφορεία, έως θαλάσσια σκάφη, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου και ηλεκτρογεννήτριες.