Επαγγελματικά και Στόλοι Οχημάτων

Βελτιώστε τις επιδόσεις του στόλου και του επαγγελματικού σας οχήματος, με την Απόλυτη Αναζωογόνηση του Κινητήρα σας

Από την διαχείριση ενός ταξί μέχρι την διαχείριση ενός στόλου 1000 οχημάτων, η συντήρηση του κινητήρα αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ελαχιστοποίηση του κόστους του παραγόμενου έργου, την πρόληψη βλαβών και την μείωση του χρόνου που το όχημα βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Η υπηρεσία καθαρισμού Engine Carbon Clean είναι ιδανική για οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα και προσφέρει σημαντικά οφέλη. Ενσωματώστε την υπηρεσία αναζωογόνησης του κινητήρα στο υφιστάμενο πρόγραμμα συντήρησης των επαγγελματικών σας οχημάτων.

Μειώστε τις εκπομπές ρύπων (CO, HC, PM, NOx και CO2) του στόλου σας, βελτιώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα και αναβαθμίστε / επεκτείνετε τις συνεργασίες και το πελατολόγιο σας.

Κλείσε ραντεβού

Πρόληψη και Αποτροπή Δαπανηρών Επισκευών

Η συσσώρευση άνθρακα στον κινητήρα επιφέρει κοστοβόρες συντηρήσεις ή αντικαταστάσεις σε εξαρτήματα του κινητήρα, όπως η βαλβίδα EGR, το φίλτρο DPF, το τούρμπο, η βαλβίδα πολλαπλής εισαγωγής και τα μπεκ ψεκασμού. Η υπηρεσία Engine Carbon Clean καθαρίζει τα εξαρτήματα από τις συσσωρεύσεις και επικαθίσεις άνθρακα, ενώ η περιοδική της εφαρμογή διατηρεί τον κινητήρα καθαρό, ήσυχο και αποδοτικό.

Μείωση Εκπομπών Ρύπων

Η υπηρεσία Engine Carbon Clean μειώνει σημαντικά τις επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων και συμβάλλει στην επίτευξη των επιτρεπόμενων ορίων ατμοσφαιρικών ρύπων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Οικονομία Καυσίμου

Η συσσώρευση άνθρακα στα τοιχώματα του κινητήρα σας μπορεί να μειώσει δραματικά την αναλογία διανυθείσας απόστασης ανά λίτρο καυσίμου. Καθαρότερος κινητήρας σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά χιλιόμετρο διαδρομής. Οι πελάτες μας αναφέρουν βελτίωση της αναλογίας καυσίμου ανά χιλιόμετρο διαδρομής και φυσικά μείωση του κόστους λειτουργίας.

Επαναφορά Ισχύος και Επιδόσεων

Η απομάκρυνση των συσσωρεύσεων άνθρακα από τον κινητήρα αποκαθιστά την ισχύ του, την ομαλότερη απόδοσή του και την αθόρυβη λειτουργία του.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;
Επικοινώνησε με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
Ή στείλε μας email για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου.
(info@enginecarbonclean.gr)