Πιστοποιήσεις – Διακριβώσεις

Το καινοτόμο σύστημα Engine Carbon Clean απομάκρυνσης συσσωρεύσεων άνθρακα από κινητήρες εσωτερικής καύσης, διαθέτει τις παρακάτω πιστοποιήσεις και διακριβώσεις που αφορούν το υλικό, την διαδικασία και το σύνολο της υπηρεσίας.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean έχουν σχεδιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτουν επίσημη σήμανση CE.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean διαθέτουν πιστοποίηση EMC, που μας επιτρέπει να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας σε αεροδρόμια, σιδηροδρόμους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean εξετάστηκαν από την ανεξάρτητη αρχή «FishBone Solutions» για την διαπίστευση όλου του κύκλου λειτουργίας και την διακρίβωση αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean κατασκευάζονται από την JK Engineering Ltd, κατασκευαστή κρίσιμων υποσυστημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, αεροδιαστημική και προμηθευτή εξαρτημάτων για την Mercedes F1, McLaren F1, Force India F1.

Το σύνολο της υπηρεσίας Engine Carbon Clean διαθέτει την σήμανση αξιοπιστίας «Which?», από τον μεγαλύτερο Οργανισμό Προστασίας Καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα συστήματα Engine Carbon Clean χρησιμοποιούν αποκλειστικά ως καύσιμο υδρόλυσης το νερό [νερό βρύσης, ανεξαρτήτου ποιότητας (πόσιμο ή μη)], χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών και παράγουν μόνο καθαρό υδρογόνο και καθαρό οξυγόνο.

Δηλώσεις Κατασκευαστών

Τα συστήματα Engine Carbon Clean διαθέτουν δηλώσεις μη εκδήλωσης αντιρρήσεων χρήσης τους από σημαντικούς κατασκευαστές κινητήρων εσωτερικής καύσης.

  • Cummins

  • DAF

  • Scania

Τα συστήματα Engine Carbon Clean εξετάστηκαν από την ανεξάρτητη αρχή «European Astrotech» για την διαπίστευση των παραγόμενων αερίων, τα διακριβωμένα αποτελέσματα αποδεικνύουν την παραγωγή μόνο καθαρού υδρογόνου και καθαρού οξυγόνου επιβεβαιώνοντας ότι στα συστήματα Engine Carbon Clean δεν χρησιμοποιούνται καθόλου τοξικά χημικά.