Ποιοι είμαστε

 

Οι επαγγελματίες και άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας, δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Το σύστημα Engine Carbon Clean είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και η υπηρεσία που παρέχει αποτελεί την επιτομή της καινοτομίας.

Είναι η απόλυτη υπηρεσία αναζωογόνησης κινητήρων εσωτερικής καύσης και παρέχεται παγκοσμίως από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες.

Μετρώντας ήδη δεκάδες χιλιάδες καθαρισμούς παγκοσμίως, το Engine Carbon Clean είναι “πιστοποιημένα” ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς με ευρεία γνώση και εμπειρία σε τομείς της βιομηχανίας, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ναυτιλία και η αεροπλοΐα.

Εμείς ιδιαίτερα στην Cenity International Limited είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που μετά από μακροχρόνια συνεργασία και συμμετοχή στην διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής του συστήματος / υπηρεσίας Engine Carbon Clean, μπορούμε από τον Μάιο του 2017 να την συστήνουμε στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νότιο-Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Εκτός από το ευρύ κοινό, συνεργαζόμαστε στενά με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, με εμπορικούς στόλους, με οργανισμούς και υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών προσφέροντας την υπηρεσία Engine Carbon Clean σε μεγάλους αριθμούς οχημάτων και μηχανημάτων, με πάρα πολύ υψηλό βαθμό απαιτήσεων.

Η “κορυφαία” τεχνολογία των συστημάτων Engine Carbon Clean μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε κινητήρες εσωτερικής καύσης, έως 240.000 κυβικά εκατοστά.

Το πάθος μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με την σχεδιαστική μας καινοτομία, οδήγησε στο ολοκληρωμένο σύστημα Engine Carbon Clean.

Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για τα καινοτόμα προϊόντα μας!

Πρωτίστως, μας ενδιαφέρει η φροντίδα των πελατών μας και γι’ αυτό συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ενσωματώνοντας κάθε νέα εμπειρία και τεχνολογική εξέλιξη.

Εσείς μας κάνετε καλύτερους και εμείς σας το ανταποδίδουμε!

Οι Αξίες μας

Καινοτομία στη μηχανική & Επένδυση στην ανάπτυξη προϊόντων

Ανάπτυξη πράσινων προϊόντων για ένα βιώσιμο μέλλον

Υποστήριξη βιομηχανικών τομέων

Επαγγελματισμός μέσω της ομαδικής κατάρτισης & Πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών

Ένα προϊόν της h2gogo

Το σύστημα Engine Carbon Clean είναι μέρος της γκάμας προϊόντων της h2gogo. Η h2gogo Industries είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης που εστιάζει αποκλειστικά στην κατασκευή, πώληση και ανάπτυξη προϊόντων που παρέχουν μετρήσιμη και πιστοποιημένη βελτίωση στις εκπομπές ρύπων σε οχήματα και μηχανήματα, καθώς και στην δυνητική οικονομία καυσίμου.

Η υπηρεσία Engine Carbon Clean, διατίθεται από την Cenity International Limited:
Διεύθυνση: 120 High Road, East Finchley, London, England, N2 9ED
Αριθμός Εγγραφής: GB 10593947